Skip to main content

Nettsider

Få en moderne og effektiv nettside som skaffer deg nye kunder

Nettsider lages ofte for å imponere de som betaler for den.

I realiteten ender de opp med å gjøre opplevelsen grusom, kundene irriterte, og på toppen av alt klarer de ikke en gang fortelle hva firmaet faktisk gjør.

Nettsiden din må være effektiv, med informerende tekst og et design som gjør bruken av de så effektiv som mulig. Du må selvfølgelig også ha informasjonen kundene er ute etter

Nettsider som gjør at du tas seriøst

Kunder avskrekkes av en dårlig eller utdatert nettside. De forlater siden raskt om den er irriterende å bruke. Og klarer de finne ut hva du gjør? En moderne og oppdatert side viser at du er i drift og klar til å levere.

Mobilvennlig

Du leser antageligvis dette på en mobil. Det samme gjør kundene dine også. Dette burde egentlig ikke være et tema lenger, men det er faktisk ikke en selvfølge at nettsider er tilpasset bruk på alle mulige skjermer. Siden må ikke bare krympes litt for å få plass på en mobilskjerm, men hele designet må bygges rundt å kunne være fleksibelt nok til at det ser bra ut overalt.

Tilpasning og Vedlikehold på nettsiden din

Etter at nettsiden er lansert vil du ofte se nye behov. Du vil oppdatere innhold eller bare legge ut nyhetssaker eller produkter. I tillegg vil du også ha rask nedlastning, være trygg mot hackere og ha hyppige backups av innholdet ditt. Alt dette får du i vedlikeholdsprogrammet.

Brukervennlig

Brukeropplevelsen er ekstremt viktig for at de skal ta kontakt. Med et godt design og innhold som svarer på spørsmålene deres er de aldri i tvil.

Skreddersydd

Skill deg ut fra konkurrentene med en nettside full av tilpasning og designarbeid i tillegg til mer avanserte muligheter.

Nettsider optimalisert for søkemotorer

Nettbutikk

Selger du varer på nett, eller har du abonnementstjenester? Kunder elsker selvbetjening på nettsider, så sant det er gjort på en god og tillitsvekkende måte. Jeg ordner det for deg.

Nettsider Google finner

Det hjelper lite med gode og brukervennlige nettsider om kundene dine ikke finner deg. Jeg utvikler og designer nettsiden din rundt tekst og innhold som kundene dine leter etter.

Nettbutikk

Selger du varer på nett, eller har du abonnementstjenester? Kunder elsker selvbetjening på nettsider, så sant det er gjort på en god og tillitsvekkende måte. Jeg ordner det for deg.

Nettsider bygges for hastighet

Ingen orker å vente på en treg side. Det finnes uendelig med steder å gå på nettet, og det vet kundene dine. Du har noen få sekunder til å gi de et godt inntrykk, og brukes de på å laste inn siden din har du allerede tapt. Her får du sider som både er designet for rask nedlastning, men også markedets beste servere, dersom du bruker Vedlikeholdsprogrammet.